Grădiniță

Teren
multisport

Shuttle
privat

Loc de
joacă

Supraveghere
video

Comunitate
unită

Despre

O locație care cuprinde un nou orizont de liniște și aer curat.

Riverside Residence este un concept rezidențial urban compus din case și  construite la standarde înalte de calitate, totul într-un pachet complex de personalizare.

Situat în partea de N-V a Bucureștului, lângă râu și pădure, între localitățile Joița și Ulmi, departe de agitația urbană, dar la numai 15 min. distanță de oraș, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1.

TRANSPORT LEJER

Va punem la dispozitie transportul pana la metrou.

Rezidenţii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care îi transferă de la Riverside Residence către staţiile de metrou Preciziei și Păcii din Vestul Bucureştiului.

COnstructii inovatoare si durabile

Un complex rezidential cu radacini sanatoase.

Înainte de a construi deasupra solului, complexul Riverside Residence a fost consolidat la nivel de infrastructură subterană pentru a acoperi o suprafață de aprox. 100 hectare pentru a servi utilităților construcțiilor rezidențiale.

Case pentru viata de familie

120 de case in prima faza dintr-un Master Plan deja aprobat de 2000 case.

Constructie calitativa

Am proiectat structuri sigure și rezistente în fața unui cutremur de 8.5 grade Richter.

Spatiu si confort domestic

Casele noastre sunt compuse din parter cu living și bucătării spațioase, cu vedere către o grădină intimă și generoasă. Etajul este compus din dormitoare confortabile, băi și spații de depozitare atent studiate să ofere confortul ideal familiei tale.

Personalizare la detaliu

Fiecare casă din Riverside Residence este unică si poartă semnătura estetică a proprietarului. Te așteptăm în vizită să alegi dintr-o gamă variată de finisaje interioare pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri.
Cere oferta
Cere Oferta