Vizitează Riverside Residence la târgul de real-estate Imobiliarium, între 21-22 septembrie

admin

Suntem onorați să participăm la târgul de real-estate Imobiliarium, între 21-22 septembrie, în Piața Universității. Ne poți întâlni pentru discuții personale în ambele zilele de expoziție și vei afla foarte multe detalii despre proiectul Riverside Residence.

Dacă ești în căutarea unei proprietăți într-un mediu natural și liniștit, te așteptăm la standul Riverside Residence, primim vizitatori în ambele zile de târg.

Te poți înscrie din timp cu un simplu click aici.


“Am legat cu Târgul Imobiliarium un parteneriat acum 2-3 ani când eram la începutul dezvoltării Riverside Residence.

Ne-a plăcut conceptul lor diferit. La târgurile imobiliare convenționale, oamenii vin și iau broșuri, se uită la machete, dar nu acționează în mod special, nu există o conexiune de fiecare dată. La Târgul Imobiliarium se face înregistrare cu o brățară care conține toate informațiile despre profilul unui potențial cumpărător – nume, buget, interese locative, buget de întreținere etc. Astfel clienții știu cum să ne identifice după ce își doresc, iar noi obținem o legătură directă.

La stand sunt scanate aceste brățări pentru a compune o bază de date foarte funcțională, una cu potențiali cumpărători interesați de Riverside Residence.”

Alex Hagea, GM Triple Living RO, Riverside Residence


Poți intra în legătură cu reprezentanții noștri pentru a afla mai multe despre oportunitatea de a achiziționa o proprietate la Riverside Residence. Dacă îți place să locuiești în liniște și pace, programează un tur ghidat, ești binevenit aici.

 

 

 

  • Participăm la Târgul Imobiliarium de 3 ani, încă de la începutul dezvoltării proiectului, am reușit să ne apropiem de clienți interesați să investească în proprietățile Riverside Residence, conceptul de interacționare de la târg simplică foarte multe legătura între oameni și proiect. Este un târg major, dedicat pentru sectorul rezidential și aduce împreună un număr impresionant de ansambluri noi, finalizate sau încă în construcție. Poți vizita Riverside Residence în realitate virtuală –proiectul este scanat interior-exterior, iar vizualizarea este realizată inclusiv view dronă. O să-ți placă sigur.
  •  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cere oferta
Cere Oferta