Când a ajuns la Riverside a găsit confort, liniște și aer curat, deși lucrările de construcție ale infrastructurii subterane erau în plină dezvoltare, iar echipele lucrau de zor, era plin de muncitori, praf, mizerie și șantier. Aparte de prima impresie, Cătălin a văzut potențialul, proiectul este dezvoltat de compania belgiană Triple Living, cu portofoliu impresionant de comunități rezidențiale de acest gen construite în toată lumea.

A fost furat de peisaj, cum s-ar zice, a contemplat împrejurimile și a simțit aerul care anunță un viitor favorabil pentru această dezvoltare imobiliară. La 3 ani distanță, lucrurile s-au așezat în comunitatea Riverside Residence, iar viața își urmărește cursul cotidian, în  liniște și pace.


  • Care este cel mai mare avantaj al locuirii în complexul Riverside Residence și motivația pentru care ai eliminat din preferințe alte complexe rezidențiale, exemplu Militari Residence? 

Am vrut să ies complet din București, am căutat o oază de verdeață, aer curat, cu vecini amuzanți, cam de aceeași vârstă cu mine (30-40 de ani) și dorința de a locui într-un ansamblu rezidențial modern, conectat la toate utilitățile necesare, într-o casă atractivă estetic și funcțional, construită la cheie, preferabil. Am căutat confort, ce-i drept, m-a atras ideea de a locui în suburbia extinsă a Bucureștiului, departe de dinamica marelui oraș.  Atât confort fizic, cât și psihic, sunt complet deconectat de la stresul urban când revin acasă, simt un alt timp de viață.

E o chestiune de liniște mentală, aici pot să mă concentrez asupra hobby-urilor și pasiunilor mele, sunt mai centrat în viața profesională, ies mai des să mă plimb pur și simplu, am timp de gândire.

  • Care sunt avantajele pe care le caută clienții tăi când sunt interesați de o proprietate în Riverside Residence? 

Clienții mei care au cumpărat proprietăți căutau un complex rezidențial premium, infrastructură, comunitate, atracții locale și beneficii pentru locuitori (locuri de joacă, parcuri, magazin, gradiniță, pază și protectțe), transport asigurat, case construite cu simt de răspundere. Riverside Residence le bifează pe toate, însă dezvoltarea acestui proiect se desfășoară în etape, iar majoritatea criteriilor esențiale au fost acoperite.

Copiii sunt bucurosi de faptul că au parcul unde se joacă și se simt în siguranță că se pot juca și plimba oriunde în complex fără nici o problemă cauzată de trafic, câini, vecini ciudați, ori șantier în construcție. Lucrările se desfășoară într-un ritm sustenabil și ariile de construcție sunt gestionate foarte discret.

  • Ce dificultăți ai întâmpinat la mutarea în Riverside Residence? 

Anumite etape de dezvoltare au durat mai mult, fapt care a întârziat finalizarea unor lucrări de finisaje exterioare și amenajare, fapt care a deranjat comunitatea locală pentru o perioadă scurtă. Suntem fericiți că am trecut de primele dificultăți, acum lucrările merg de la sine, iar planurile de pe schiță se văd în realitate.

  • Ce îmbunătățiri recomanzi pentru binele comunității Riverside? 

Acum lucrăm la sistemul de comunicare între rezidenți și dezvoltatorul Triple Living, înființăm o asociație de proprietari pentru a înregistra orice probleme există, să rezolvăm situațiile particulare ale rezidenților în timp util și să menținem o comunicare strânsă cu comunitatea. Eu deja administrez la nivel informal această legătură, însă este necesară o structură administrativă.

  • Ce așteptări ai de la evoluția proiectului Riverside, cum vezi dezvoltarea în viitor? 

Sunt demarate lucrările la magazinul universal, se va implementa sistemul de pază și protecție, inclusiv măsurile de securitate la nivel de complex, iar etapele de construcție ale următoarelor 100 de case au debutat cu spor. Ritmul de lucru urmărește foarte bine planul, îmi doresc să evoluăm în cadrul comunității în tandem cu lucrările de construcție pentru a prinde rădăcini organice la Riverside Residence.


Intră în legătură cu Cătălin Postelnicu pentru a afla mai multe despre oportunitatea de a achiziționa o proprietate la Riverside Residence. Dacă îți place să locuiești în liniște și pace, programează un tur ghidat, ești binevenit la noi.