• Cum se ajunge la Riverside Residence?

Multe persoane ne întreabă cum se ajunge la Riverside Residence din diferite cartiere și sectoare din București, este una dintre principalele chestiuni pe care potențialii noștri clienți le au în vedere când consideră o eventuală mutare în comunitatea Riverside.

În sine, e foarte simplu și rapid de ajuns la Riverside Residence, momentan sunt patru rute, două funcționale și două în lucru. Dacă vrei să navighezi direct, află aici cea mai scurtă rute cu Waze.


  • Ruta 1 – Accesul către autostrada A1, București-Pitești

Complexul Riverside Residence este situat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, între localitățile Joița și Ulmi, la numai 15 minute distanță de oraș cu mașina, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1, pe ruta Militari, Bulevardul Iuliu Maniu.

Autobuzul Riverside Residence: În eventualitatea în care rezidenții Riverside vor să își lase mașina acasă, au posibilitatea de a folosi autobuzul dedicat care circulă dimineața și seara de la stațiile de metrou Preciziei și Păcii către Riverside Residence. În momentul de față, autobuzul dedicat are două curse dimineața, una la 06:45 și una la 08:00 (ajunge la stația de metrou Preciziei) și seara la 17:30 și la 19:30 (plecare Păcii către Riverside).

  • Ruta 2 – Accesul dinspre Nord-Vest, București

Dacă te afli în Nordul Bucureștiului (Băneasa), de la Podul Băneasa vii pe bulevardul Ion-Ionescu de la Brad care duce către șoseaua George Ionescu Sisești, faci dreapta către intrarea pe Centură, stânga către Chitila, apoi drept către autostrada A1. Alternativ, de pe Centură, ieși la Chitila pe DN7 urmată de ieșirea stânga la pădurea Săbăreni, apoi Joița. După ce treci de Joița, ești la 5 minute de Riverside Residence.

  • Ruta 3 – Străpungerea Ciurel (în construcție) 

Dacă vii cu mașina pe Splaiul Independenței, vei trece în viitor peste Pasajul Ciurel, un proiect prea-mult-așteptat care urmează să faciliteze ieșirea șoferilor spre autostrada A1, pe centura actuală către Chiajna. Lucrările la Nodul Rutier Virtuții cu direcția Centura (actuală) Bucureștiului și autostrada A1 au început din 2010, posibil că vor fi date în circulație în 2020, după informațiile publice din presă. Odată terminate aceste lucrări de infrastructură, vor fi 3 benzi pe sens și mașinile vor putea circula fără oprire, cu semaforul verde, în 25 de minute din Centru la Riverside Residence.

  • Ruta 4 – Autostrada A0 (în construcție)

Autostrada de Centură (A0), Inelul mare al Bucureștiului, va conecta în viitor autostrăzile A1 de A2. orașul București cu noua centură de Sud cu profil de autostradă, mult mai cuprinzătoare ca diametru în jurul Bucureștiului, o îmbunătățire semnificativă pentru traficul rutier.

Conform graficului de lucrări, trasarea Autostrăzii A0 pe partea de Sud a început în iunie 2019. Autostrada A0 se va conecta cu Autostrada A1 cu o treflă rutieră la km 19 (lângă noul depozit eMag), considerată un Km.0 de legătură cu Autostrada A1 pentru a călători dinspre/către Sudul, iar ulterior dinspre/către Nordul Bucureștiului, aeroportul Otopeni. De la trefla rutieră Km. 0, sunt 4 km către Riverside Residence.

E atât de simplu în teorie, dar în practică va mai dura ceva timp, estimăm noi.

  • Mobilitatea rutieră urbană și legăturile cu suburbia Bucureștiului

Sunt multe chestiuni de discutat pe tema mobilității rutiere, astfel vom încerca să fim cât mai clari în legătură cu situația actuală a traficului și opțiunilor de drum din cadrul și către metropola București.

Soluțiile de viitor în materie de mobilitate în afara marelui oraș către suburbiile în dezvoltare sunt momentan în construcție și în responsabilitatea Companiei de Drumuri, și a Ministrului Transporturilor, sunt doar o chestiune de timp, cu toate dificultățile.

Exemplu, împreună cu cel mai mare dezvoltator de spații logistice din România, CTPark, am alocat un buget de 2 milioane de Euro pentru a construi un nou pod rutier lângă podul existent de la km 23, deasupra A1. Construirea acestui nou pod va dura 1 an ca după terminarea acestuia să începem reconstrucția podului existent. Această soluție acceptată de CNAIR a fost cea mai bună soluție pentru a nu opri și nu afecta circulația mașinilor și camioanelor din zonă.

Avem obiective importante de dezvoltare în următorii 2-5 ani, iar viziunea pe viitor este una dintre cheile succesului. Dacă urmărești evoluția proiectului Riverside Residence, suntem în primii 3 ani de construcție dintr-un Master Plan de 10 ani de dezvoltare. Dacă vrei să afli mai multe despre coordonarea proiectului, citește acest interviu cu Alexandru Hagea, GM Triple Living RO explică foarte detaliat misiunea noastră pentru Riverside Residence.

  • PS: Nu uita că autobuzul special pleacă în fiecare dimineață și seara de la stația de Metrou Preciziei.

Vino chiar și pe jos dacă ești prin București.


Poți intra în legătură cu un reprezentant pentru a afla mai multe despre oportunitatea de a achiziționa o proprietate la Riverside Residence. Dacă îți place să locuiești în liniște și pace, programează un tur ghidat, ești binevenit aici.