Riverside Aqua – Apa noastră cea de toate zilele

admin

Numele Riverside Residence este mai mult decât un apelativ cu rezonanță, este o denumire care indică specificul acestei zone, o comunitate urbană dezvoltată în mijlocul naturii, înconjurată de un râu natural, bogată în ape subterane potabile, parte din spațiul hidrografic Argeș-Vedea.

Încă de la începutul proiectului, lucrările de infrastructură au consolidat albia unui râu artificial, construit pentru colectarea apelor pluviale, un râu cu promenadă care se varsă în râul natural din vecinătate. Am gândit că oamenii își doresc această legătură cu apa, iar din punct de vedere funcțional, râul artificial are menirea de a colecta ape pluviale, fiind de mare ajutor pentru instalațiile de canalizare. Suplimentar, un râu cu promenadă este absolut minunat pentru comunitatea în dezvoltare.


  • O experiență comunitară fluidă

Misiunea noastră este să integrăm spiritul comunitar în cadrul circuitului apei în natură. Oamenii sunt atrași în mod natural de apă, este una dintre resursele principale care susțin viața, alături de oxigen. La Riverside ne dorim să îmbinăm aerul curat al naturii cu apa curată, râurile și pădurea din apropiere de Ulmi, pentru o prietenie de lungă durată.

  • Apă noastră – Pură și curată, numai bună de băut, îmbuteliată pentru cunoscători  

Am sondat până la 65 metri pentru a accesa o pânză freatică cu apă atât de pură încât susține cu brio sănătatea locuitorilor. Circuitul apei în natură este un factor esențial pentru bunăstarea organică a unei comunități, iar analizele laboratoare specializate depășesc orice așteptări, apa din bazinul hidrografic Argeș-Vedea și sursa F1 conține toate elementele necesare pentru o apă de băut de cea mai bună calitate.

Am îmbuteliat această apă, poate fi gustată de oricine, iar suplimentar, apa noastră pură curge liber la robinetul caselor din Riverside și este mai bună de băut decât multe ape îmbuteliate de pe piață. Bazinul hidrografic al Argeșului oferă un grad ridicat de utilizare a resurselor de apă, iar majoritatea localităților din zonă își obțin apa de băut din fântâni care ajung la pânzele freatice cu apă pură.

Este dificil de vizualizat și înțeles cum apa subterană poate avea un grad ridicat de puritate. Când ploaia cade sau zăpada se topește, o parte din apă se evaporă, o parte este utilizată de plante și copaci, o parte se colectează în pârâuri și râuri, iar cea mai bună parte se infiltrează în porii sau fisurile solului și ale rocilor pentru a deveni apă potabilă dacă sondăm o fântână să ajungem la pânza freatică. Apa subterană potabilă este apa din precipitații filtrată complet prin porii sau fisurile din soluri și roci.

  • Buletinul chimic de analiză

Pentru persoanele care doresc să verifice acuratețea informațiilor oferite despre apa potabilă din Riverside Residence, rugăm solicitați buletinul chimic de analiză, document disponibil printr-un e-mail către unul dintre reprezentanții Riverside.


Dacă ești interesat de achiziționarea unei proprietăți în complexul Riverside Residence, sună cu încredere și programează un tur ghidat, te rugăm, reprezentanții noștri îți pot oferi toate detaliile.

Telefon: 021 315 53 07

Email: info@triple-living.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cere oferta
Cere Oferta