Locuitorii actuali ai Riverside înțeleg acest lucru și contribuie zi de zi la îmbunătățirea experienței de viață în cadrul natural din apropiere de comuna Ulmi.


  • Faza 2 de proiect – Infrastructură urbană și noi construcții de case

Complexul Riverside Residence a intrat în Faza 2 de proiect, fază care cuprinde construcția unui sector de 70 de case cu ajutorul constructorului Max Edilitar pentru a extinde zona rezidențială actuală la peste 130 de case. Construim pe baza unui Master Plan elaborat în etape de dezvoltare pentru a cuprinde o evoluție treptată și sustenabilă, atât în materie de infrastructură, utilități și facilități locale, cât și în materie construcție a proprietăților rezidențiale.

Am depășit cu brio momente foarte importante pentru complexul Riverside, etapele de infrastructură subterană și de turnare a albiei pentru râul de captare a apei pluviale, iar în prezent, lucrăm la promenada care urmărește la pas acest râu în cadrul complexului pentru a fi disponibil pentru plimbări locuitorilor noștri. Am finalizat lucrări importante de branșare cu ENEL, putem porni pompele și stația de epurare.

  • Riverside Cup 2019 

Am terminat terenul de fotbal în aer liber pentru copii, iar pentru a celebra această construcție, am susținut în iunie 2019 primul campionat de fotbal pentru juniori, Riverside Cup 2019, un eveniment sportiv care a adus pe teren peste 100 de copii de la cluburi de fotbal, susținuți de pe margine de părinți și de locuitorii actuali Riverside.  Am organizat un eveniment vivace dedicat sportului în aer liber și pentru a crea legături directe între rezidenți într-o atmosferă spectaculoasă, meciurile de fotbal. Planul nostru este să organizăm periodic evenimente dedicate pentru locuitorii Riverside, astfel încât să aducem împreună persoane care își doresc să fie parte dintr-o comunitate în plină dezvoltare.

Alături de terenul polivalent (fotbal, baschet, tenis, volei), copii localnicilor sunt fericiți că pot avea acces la locurile de joacă și spațiul de agrement pentru juniori, construcții finalizate de la începutul anului 2018, cu menirea de a fi extinse cu fiecare nouă etapă de proiect.

În prezent, o plimbare prin Riverside Residence deschide noi perspective despre amploarea dezvoltării, iar echipele lucrează de zor pentru a conduce lucrările în regim discret pentru a nu deranja locuitorii actuali. Suntem în apropierea pădurii din Ulmi, iar râul artificial pentru colectarea apei pluviale se varsă în râul natural din apropierea comunei vecine, astfel conexiunea cu natura este directă.

  • O comunitate relaxată

Riverside Residence este o comunitate rezidențială compusă din case cu etaj, proiectate cu 3 și 4 camere, grupate în cadrul unui parc urban verde care pune în valoare habitatul natural, unde viața familială poate înflori în liniște și pace. Casele sunt confortabile, cu design și finisaje moderne, și propun ca stil de viață o apropiere față de vecini, o conexiune socială de calitate, cât și posibilitatea de a locui discret, în propriul spațiu protejat.

În prezent sunt aprobate lucrările pentru magazinul universal Riverside, un supermarket dotat cu tot necesarul de shopping pentru locuitori, iar în anul 2020 încep lucrările pentru grădiniță și alte edificii importante pentru comunitatea noastră. Până la finalul 2019 vor fi realizate lucrările de iluminat stradal, iar siguranța, curățenia și deszăpezirea în complex vor fi asigurate de firme specializate.

Promisiunea acestui proiect major dezvoltat de compania belgiană Triple Living este de a integra toate facilitățile necesare pentru a locui într-un complex urban construit în mediul natural. Luăm în calcul orice propunere de îmbunătățire din partea locuitorilor Riverside deoarece construim acest proiect pentru comunitate. La întâlnirile cu locatarii discutăm sugestii și recomandări, le ascultăm solicitările și implementăm orice poate fi bine venit în cadrul complexului pentru confortul tuturor.


Dacă ești interesat de achiziționarea unei proprietăți în complexul Riverside Residence, sună cu încredere și programează un tur ghidat, te rugăm, reprezentanții noștri îți pot oferi toate detaliile.

Telefon: 021 315 53 07

Email: info@triple-living.ro