Departe de agitația orasului, Riverside Riverside oferă rezidenților posibilitatea de a respira aer curat atunci când revin acasă alături de cei dragi.

Majoritatea rezidenților actuali din comunitate au optat pentru avantajul de a avea mult spațiu verde la dispoziție, pădurea aproape și foarte multă liniște. Pentru clienții noștri principali, distanța față de București este unul dintre avantajele principale, însă pentru alte categorii de potențiali clienți, distanța este un impediment. Persoanele fără mașină personală întâmpină dificultăți în a se muta la ieșirea din capitală, însă avem un autobuz de legătură, iar cursele sunt dimineața și seara, iar ulterior dezvoltării Fazei 2 de construcții case, programul autobuzului va fi din oră în oră.


  • Care sunt criteriile clienților tăi când sunt interesați de o proprietate în Riverside Residence?

Clienții noștri vor să locuiască într-o casă mai mare față de apartamentul din oraș, însă foarte eficientă de întreținut în materie de costuri pentru utilități, astfel am calculat proporții avantajoase pentru spațiile de locuire și grădină, cu oferte pentru mai multe tipuri de dimensiuni și variante de locuință.

Clienții Riverside Residence sunt oameni care își doresc în mod special să fie departe de zgomotul orașului, să aibă toate utilitățile, să locuiască alături de vecini decenți, să găsească orice au nevoie în cadrul complexului.

  • Ce așteptări ai de la evoluția proiectului Riverside, cum vezi dezvoltarea în viitor?

Construim Riverside Residence cu orientare pe termen lung. În prezent avem în construcție un magazin general și o serie de amenajări de infrastructură și puncte de atracție pentru a susține toate resursele unei comunități autonome.

Proiectul Riverside Residence este gândit în etape de lucru pe un termen de 10 ani pentru dezvoltarea integrală. Primii 2 ani au fost dedicați construcției unei infrastructuri subterane majore pentru a susține un mini-oraș rural de peste 2000 de case. În prezent, în anul al treilea, ariile de dezvoltare acoperă peste 50 de case construite și faza ulterioară de proiect include construcția a peste 150 de case și facilități avansate.

Riverside Residence este un proiect la început de drum și cred că este normal să ne mișcăm într-un ritm de dezvoltare treptată, dar având in vedere că oferim arhitectură aparte, utilități complete și foarte mult spațiu verde, construcția unei comunități urbane se îndreaptă într-o direcție bună datorită noilor proprietari care au înțeles potențialul.

Oamenii care s-au mutat aici se bucură de liniștea acestui loc, arhitectura caselor, ferestrele mari și luminoase, peisajul verde de jur-împrejur. Cei care locuiesc in complex sunt multumiți că au toate utilitățile, își pot lăsa copiii în parc, pot călători cu autobuzul Riverside spre București dacă doresc.

Copii sunt cei mai fericiti. Ei au deja parcul de joacă și stadionul de sporturi unde pot desfășura activități fizice și recreative, momentan sunt destul de micuti să fie deranjați de construcția unor etape din proiectului imobiliar.

  • Care sunt avantajele de a lucra în cadrul echipei de vânzări Riverside Residence?

În cultura de dezvoltare imobiliară Triple Living, schimbul de idei între rezidenți și dezvoltatori este esențial pentru eficiența proiectului. Proiectanții, constructorii și managerii de proiect din Riverside Residence dezvoltă organic o comunitate care se adaptează la necesitățile locuitorilor.

Lucrez în echipa de vânzări Riverside Residence Triple Living alături de colegi cu experiență în domeniul imobiliar și putem discuta pachete personalizate pentru toate tipurile de clienți care caută o experiență de locuit în acord cu stilul lor de viață.


Intră în legătură cu Florentina Gușă pentru a afla mai multe despre oportunitatea de a achiziționa o proprietate la Riverside Residence. Dacă îți place să locuiești în liniște și pace, programează un tur ghidat, ești binevenit la noi.